Muat turun Mega888 pada PC

Panduan Langkah Demi Langkah 2022

Mega888 ialah salah satu kasino dalam talian paling popular di Malaysia dan dengan popularitinya yang semakin meningkat, semakin ramai orang menyelami sekeping pai. Memandangkan lebih ramai orang menyertai Mega888, akan ada beberapa orang yang lebih suka bermain Mega888 pada PC berbanding telefon bimbit mereka.

Hari ini, kita akan membincangkan tentang cara memuat turun Mega888 di PC, bagi mereka yang ingin mengetahui cara memuat turun Mega888 pada peranti mudah alih boleh klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut. Tanpa berlengah lagi, mari terus ke topik.

Muat turun Android Emulator Pada PC Anda Menggunakan Nox Player

Apakah Pemain Nox?

Nox Player ialah emulator Android terbaik yang tersedia hari ini. Ia diperakui selamat dan tidak mempunyai sebarang masalah ketinggalan walaupun selepas menjalankan berbilang apl serentak, selain itu Nox Player juga percuma dan mesra pengguna. Dengan prestasi dan teknologi termaju, Nox Player boleh menyokong papan kekunci, pad permainan, rakaman skrip dan banyak contoh. Ia adalah alat yang sesuai untuk mana-mana pemain mudah alih yang ingin memainkan semula permainan kegemaran mereka pada PC dengan mudah.

Bagaimana untuk memuat turun Nox Player?

Langkah 1: Lawati bignox.com

Langkah 2: Klik butang muat turun seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin di bawah

Langkah 3: Setelah dipasang, lancarkan pemasang seperti yang ditunjukkan di bawah

Langkah 4: Setelah pemasangan selesai, anda akan melihat bahawa terdapat pintasan pada desktop anda

Langkah 5: Pergi ke Laman Web rasmi Mega888 untuk memuat turun APK Mega888, Pilih pada Butang Android, untuk maklumat lanjut mengenai pendaftaran Mega888 sila lihat di sini

Langkah 6: Sebaik sahaja anda memuat turun Mega888 APK teruskan ke “Buka dengan” pemain nox seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah

Langkah 7 : Anda akan dibawa terus ke halaman log masuk Mega888 seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin di bawah, anda boleh menggunakan tetikus anda untuk mengklik butang log masuk seperti yang anda lakukan semasa bermain pada peranti mudah alih anda.

***Perhatikan bahawa anda boleh membuka semula Mega888 pada PC anda hanya jika anda membuka Nox Player. Buka Nox Player dan anda akan melihat bahawa Apl Mega888 berada pada skrin utama Nox Player

Pendek kata

Memandangkan anda telah mempelajari cara memuat turun Mega888 pada PC anda, kami harap anda menikmati bermain Mega888 pada PC anda sambil menggunakan Kredit Percuma Mega888 kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published.